Sairaan Hyvä Filmifestivaalit IV 2014

Sairaan hyvä filmifestivaaleilta nro IV. Kuvassa arkkiatri Risto Pelkonen puolisonsa Kristiina Pelkosen (kuvassa toinen oikealta) kanssa sekä Kalyn hallituksen jäseniä (vasemmalta katsoen pj Kristiina Kananen, Paula Widgren, Martti Suokas, Liisa Tiihonen ja Satu Späd)
Vuoden 2014 festivaalissa käsiteltiin mm. kehitysvammaisuutta ja seksuaalista haluttomuutta elokuvien Kovasikajuttu ja Ei kiitos avulla.

 

 

 

 

Arkkiatrin mietteitä Sairaan Hyvästä Festarista:

Sisaret Kainuun kauneudessa, suuressa ilossa ja ystävyydessä, kirkkaassa pakkassäässä. Sydämelliset kiitokset henkevästä ja innostavasta sairaan hyvästä filmifestivaalista, kaikinpuolisesta huomaavaisuudesta ja vieraanvaraisuudesta. Meille molemmille se oli suurta juhlaa, uskoa, toivoa ja hyvää mieltä. 80%:n käyttöaste, 2000 kävijää, lähes tuhat filmifriikkiä ja about 80 innokasta kandia on upea saavutus. Kyllä te olette hyviä. Onneksi olkoon. Tämän yltäkylläisen annoksen jälkeen ja näillä eväillä jaksaa taas taapertaa arkisella polulla. Me molemmat toivomme teille ja kaikille toimijoille hyvää talvea ja voimia lääkärin työssä. Olkaa iloiset ja onnelliset hienosta hankkeesta. Kristiina ja Risto.

Ritva Keravuo

Vuoden Kainuulainen Kollega 2014, oli Ritva Keravuo. ”Hän on rautainen gynekologian ammattilainen, jota arvostavat niin kollegat kuin potilaatkin ja joka on erinomainen opettaja erikoistuville lääkäreille.”

Ruokaillakin täytyy välillä. Musiikkilääketieteeseen erikoistunut Katriina Viljamaa, ja vuodesta toiseen persoonallaan ja osaamisellaan filmifestariin aidon energiapläjäyksen tuova työterveyslääkäri Raisa Mäkäräinen

 

 

 


Vuoden 2014 festivaalissa käsiteltiin mm. kehitysvammaisuutta ja seksuaalista haluttomuutta elokuvien Kovasikajuttu ja Ei kiitos avulla.